به گزارش تابناک کردستان، میثم عابدی، امروز در مراسم رونمایی از مرکز رشد و نوآوری توسعه اکوسیستم کارآفرینی کردستان (تاک) اظهار کرد: استان کردستان به لحاظ نیروی انسانی متخصص در حوزه آی سی تی وضعیت بسیار مطلوبی دارد که باید مورد آموزش قرار گیرند.
وی بر نهادینه کردن آموزش در حوزه فناوری اطلاعات در مدارس تأکید کرد و افزود: برخی از نهادهای خصوصی وعده حمایت و تجهیز مدارس را دادهاند.
عابدی با اشاره به اینکه مبتنی بر ظرفیت استان ها در بخش های مختلف باید هوشمندسازی تعریف شود تا اثرگذاری لازم را در توسعه داشته باشد عنوان کرد که با توجه به مصرفگرا بودن کشور عراق، باید در زمینه صادرات تولیدات فناورانه متناسب با ظرفیتهایی که در کردستان وجود دارد برنامهریزی اصولی صورت بگیرد.
معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: کردستان به لحاظ تولید برخی از محصولات کشاورزی مانند گندم، توتفرنگی و به لحاظ معدنی در زمینه معادن طلا و غیره ظرفیت بالایی دارد که میطلبد برای بهرهگیری بهتر و بیشتر از این ظرفیتها در زمینه توسعه استان، از روشهای فناورانه استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: صدور خدمات در حوزه ایجاد زیرساختهای ارتباطی با توجه به نیازی که در اقلیم وجود دارد میتواند نقش مهمی در ایجاد ارزشافزوده، ارزآوری و اشتغالسازی ایفا کند.
عضو هیات نمایندگان اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی سنندج در این مراسم اظهار کرد: اتاق بازرگانی در دوره دهم برای جبران عقب ماندگی تاریخی که کردستان نسبت به سایر استان ها داشته ، ایجاد بنیاد توسعه و پیشرفت را در دستور کار قرار داده است.
کمال حسینی با بیان اینکه ۴۴ برنامه برای این بنیاد هدفگذاری شده است، افزود: شرکت سرمایهگذاری توسعهای، هشت شهرک صنعتی تخصصی، کنسرسیوم، شرکت مادر تخصصی معدن و صنایع معدنی از جمله برنامههای بنیاد توسعه استان است.
وی بیان کرد: پیشرفت کشور مستلزم توسعه استانهای مختلف است، بنابراین میطلبد در راستای رشد مناطق گوناگون تلاش مضاعفی شود.