به گزارش تابناک ایلام؛ احمدی افزود : نگهداری گوشت در یخچال قبل از مصرف همچنین موجب جذب بیشتر پروتئین و جمود نعشی لاشه و در نتیجه افزایش کیفیت و تردی گوشت می شود.
وی گفت : با توجه به وجود بیماریهای مختلف انسان و دام به ویژه تب کشنده کریمه کنگو گوشت را قبل از مصرف حتما در یخچال نگهداری کنند.
احمدی ادامه داد : باتوجه به اینکه مصرف گوشت تازه ذبح شده ارزش ِغذایی چندانی ندارد، اما با نگهداری در یخچال بر کیفیت و ارزش غذایی آن افزوده می شود./ع
بیشتر بخوانید:
|