تابناک فارس به نقل ازشما نیوز: کارشناس اداره جهاد کشاورزی استهبان در این باره گفت: باغداران این شهرستان همزمان با دیگر نقاط فارس، مشغول برداشت انجیر هستند که برداشت این محصول تا پایان مهر ادامه دارد.
اکبرحیدریان اظهارداشت: انجیر دیم استهبان به دلیل استفاده نکردن از سم و کود و آبیاری با آب باران، طعم و مزهای متفاوتتر و دلچسبتر نسب به انجیر دیگر نقاط کشور دارد.
وی با اشاره به تقاضای خرید این محصول توسط کشورهای خارجی گفت: به دلیل نبود کارخانه فراوری، انجیر برداشت شده از انجیرستانهای استهبان، به صورت فلهای صادر و سود سرشار از فراوری این محصول به جیب خارجیها ریخته میشود.
گفتنی است در استان فارس سالانه حدود۴۰ هزار تن انجیر از ۳۵ هزار هکتار باغ دیم و آبی برداشت میشود و شهرستانهای استهبان، نی ریز، سروستان و کوه چناراز جمله تولید کنندگان انجیر در فارس هستند.