
به گزارش خبرنگار تابناک در استان کردستان، در این دیدار صمیمانه، «علیاصغر دریایی» مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی کردستان با تأکید بر اهمیت ادبیات بومی در حفظ و انتقال فرهنگ و هویت منطقه، جایگاه ویژه آثار آمنه رحیمی را در ارتقای ادبیات هورامی ستود.
«فیروز عارفی»، فرماندار سروآباد نیز ضمن همراهی در این مراسم، بر ضرورت حمایت از نویسندگان و هنرمندان بومی برای حفظ میراث فرهنگی و ادبیات محلی تأکید کرد.
آمنه رحیمی تاکنون هفت اثر ارزشمند شامل داستان کوتاه، رمان و شعر به زبان هورامی منتشر کرده و تلاشهای او در غنابخشی به گنجینه ادبیات محلی مورد توجه قرار گرفته است.
این دیدار نمونهای از اهتمام نهادهای فرهنگی استان کردستان به ترویج زبانها و ادبیات محلی و تقدیر از تلاشهای فعالان فرهنگی در حفظ هویت فرهنگی منطقه به شمار میرود.
انتهای پیام/