به گزارش تابناک، مدیر بهداشت محیط مرکز بهداشت استان اصفهان گفت: در آستانه فرارسیدن نوروز98 و به منظور ارتقا سلامت شهروندان و گردشگران طرح تشدید نظارت بر واحدهای عرضه مواد غذایی شامل رستوران ها، مراکز اقامتی، سوپر مارکت ها و شیرینی فروشی ها آغاز شد.
حسین صفاری از همکاری بیش از 60گروه دو نفره بازرسی در اجرای این طرح خبر داد و افزود: این نظارت ها تا 15فروردین98 از ساعت 8تا23 در استان ادامه دارد .
وی همچنین به شهروندان توصیه کرد: در صورت مشاهد ه تخلف واحد های غذایی این استان می توانند موضوع را به سامانه 190(رسیدگی به شکایات بهداشتی) اطلاع دهند.
در بازرسی کارشناسان مرکز بهداشت استان در نوروز سال گذشته بیش از 30تن مواد غذایی غیربهداشتی کشف و جمع آوری شده بود.