معاون سیاسی استاندار کردستان در گفت‌وگو با تابناک تأکید کرد؛

مهمانی امت احمد پیام وحدت کردستان را به سراسر ایران منتقل می‌کند + فیلم

گروه استان‌ها - معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان گفت: هدف از برگزاری مراسم «مهمانی امت احمد(ص)» تقویت وحدت در استان و انتقال پیام وحدت و انسجام کردستان به سراسر کشور و جهان است.
کد خبر: ۱۲۲۸۹۳۲
تاریخ انتشار: ۰۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۴:۵۴ 29 August 2026

مهمانی امت احمد(ص) پیام وحدت کردستان را به سراسر ایران منتقل می‌کند + فیلم

«علی‌اکبر ورمقانی»، معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان، در حاشیه برگزاری چهارمین دوره جشن بزرگ امت احمد در خیابان فردوسی سنندج، در گفت‌وگو با خبرنگار تابناک در استان کردستان، با قدردانی از دست‌اندرکاران این مراسم اظهار کرد: استاندار کردستان بر برگزاری ویژه چهارمین دوره این مراسم تأکید ویژه‌ای داشت و دستگاه‌های اجرایی مختلف نیز برای برگزاری هرچه بهتر این برنامه پای کار آمدند.

وی با اشاره به جایگاه کردستان در موضوع وحدت افزود: کردستان یک استان مرجع وحدت است و وحدت و همدلی سال‌های سال در این استان برقرار بوده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان ادامه داد: هدف ما از برگزاری چنین مراسم فرهنگی، هنری و اجتماعی این است که این وحدت را در داخل استان مستحکم‌تر کنیم و در عین حال پیام وحدت کردستان را به سراسر ایران و حتی جهان منتقل کنیم.

وی با اشاره به حضور مردم استان در عرصه‌های مختلف دفاع از کشور گفت: مردم کردستان در جنگ ۱۲ روزه و جنگ رمضان ثابت کردند که هم ایران را دوست دارند، هم اسلام را و هم به وحدت و انسجام ملی پایبند هستند.

ورمقانی بر نقش برنامه‌های فرهنگی و هنری در انتقال این پیام تأکید کرد و گفت: برگزاری برنامه‌هایی از این دست، زمینه‌ای برای انتقال پیام وحدت و نشان دادن ظرفیت‌های فرهنگی و اجتماعی استان کردستان به مردم ایران و جهان است.

وی با اشاره به حضور خود در دوره گذشته این مراسم خاطرنشان کرد: سال گذشته نیز در این مراسم حضور داشتم و امسال شاهد بودم که برنامه با انسجام و هماهنگی بیشتری نسبت به سال گذشته برگزار شده است.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کردستان در پایان ابراز امیدواری کرد: در سال‌های آینده نیز مراسم «مهمانی امت احمد» با قدرت، قوت و گستردگی بیشتری برگزار شود و بتواند بیش از پیش پیام وحدت و همدلی مردم کردستان را به سراسر کشور منتقل کند.

انتهای پیام/

آخرین اخبار