به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، در آخرین روز از هفته دولت، یک واحد تولیدی آب معدنی با سرمایهگذاری ۹۳ میلیارد تومان در شهرستان سقز به بهرهبرداری رسید. این طرح صنعتی، علاوه بر ایجاد ظرفیت تولید سالانه ۳۰ هزار تن آب معدنی، برای ۷۰ نفر به صورت مستقیم شغل فراهم کرده است.
در آیین افتتاح، «محمد بختیار خلیقی» مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان ضمن گرامیداشت یاد و خاطره شهدای دولت گفت: این پروژه با دریافت ۳۳ میلیارد تومان تسهیلات بانکی به بهرهبرداری رسیده و نقش مهمی در تأمین نیاز استان به آب معدنی و توسعه صنعتی منطقه ایفا میکند.
وی افزود: واحد تولیدی ساری بابا در سال ۱۴۰۰ موفق به دریافت جواز تأسیس شد و در سال ۱۴۰۳ نیز پروانه بهرهبرداری خود را اخذ کرده است. این مجموعه اکنون در سه شیفت کاری فعال بوده و بهعنوان یکی از طرحهای صنعتی استان آغاز به فعالیت نموده است.
مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان کردستان با تأکید بر اهمیت حمایت از چنین واحدهایی ادامه داد: تولید آب معدنی از اولویتهای بخش صنعت در استان است و سازمان صمت ضمن پشتیبانیهای مستمر، در زمینه تأمین سرمایه در گردش و رفع موانع تولیدی نیز همکاریهای لازم را انجام خواهد داد تا این مجموعه بتواند نقش مؤثری در رونق اقتصادی و اشتغالآفرینی ایفا کند.
افتتاح این واحد صنعتی نمونهای از تلاش دولت و بخش خصوصی برای توسعه صنعت و ایجاد اشتغال در استان کردستان است و انتظار میرود با فعالیت آن، نه تنها نیاز داخلی استان به آب معدنی تأمین شود، بلکه زمینه صادرات و توسعه اقتصادی منطقه نیز فراهم شود.
انتهای پیام/