برگزاری نمایشگاه انفرادی «کژال ورمزیار» در سنندج

نخستین نمایشگاه انفرادی آثار نقاشی «کژال ورمزیار»، بانوی هنرمند سنندجی، در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج درحال برگزاری است.
کد خبر: ۱۲۰۵۵۵۰
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۴۰۴ - ۱۲:۰۶ 25 August 2025

به گزارش خبرنگار تابناک از کردستان، در این نمایشگاه ۳۰ اثر نقاشی از «کژال ورمزیار» در ابعاد و سبک‌های متنوع با محوریت طبیعت در معرض دید علاقه‌مندان قرار گرفته است. این مجموعه تا ۵ شهریورماه جاری همه‌روزه از ساعت ۱۷ تا ۲۰ در گالری سوره پردیس سینمایی بهمن سنندج پذیرای بازدیدکنندگان خواهد بود.

این نمایشگاه که با حمایت حوزه هنری استان کردستان برپا شده، نخستین تجربه نمایشگاه انفرادی این هنرمند جوان محسوب می‌شود.

ورمزیار فعالیت هنری خود را از ۱۴ سالگی زیر نظر «زهره معاذی» در خانه فرهنگ سنندج آغاز کرده و در ادامه با بهره‌گیری از آموزش‌های «اکرم کریمی» و «فردین صادق ایوبی» در زمینه نقاشی رنگ روغن، مسیر حرفه‌ای خود را ادامه داده است.

وی همچنین با حضور در کلاس‌های آموزشی استاد «مهدی ضیاءالدینی» در حوزه هنری کردستان، دوره تخصصی آناتومی را گذرانده است.

از جمله سوابق هنری این بانوی هنرمند می‌توان به حضور در چندین نمایشگاه گروهی در سنندج و تهران و ارائه آثار در سبک‌های مختلف همچون رنگ روغن، آکریلیک، آبرنگ، طراحی با مداد و زغال و همچنین خلق آثار مفهومی الهام گرفته از طبیعت اشاره کرد.

برپایی این نمایشگاه فرصتی ارزشمند برای علاقه‌مندان هنرهای تجسمی در سنندج است تا با آثار یک بانوی هنرمند جوان و توانمند بومی بیش‌تر آشنا شوند. 

آخرین اخبار