به گزارش تابناک ایلام؛مهناز همتی گفت: صدور پروانههای حد مجاز آلایندهها برای محصولات کشاورزی به ویژه صیفیجات در این استان ۸۰ درصد افزایش یافته است.
وی افزود: از سال ۹۸ تا کنون موفق به صدور 2 پروانه حد مجاز و ۵ پروانه جهت صدور در دست اقدام در محصولات صیفی( سیبزمینی، خیار، گوجه فرنگی، توتفرنگی و پیاز) شدهایم و این از استقبال پر رنگ مزرعه داران ایلامی برای تولید و عرضه محصولات ارگانیک حکایت دارد.
مدیرکل استاندارد استان ایلام گفت: صدور این نشان در راستای کاهش استفاده از سموم و آلایندههای مورد مصرف در تولید محصولات کشاورزی به میزان استاندارد و به منظور افزایش کیفیت و سلامت محصولات است.
وی ادامه داد: با توجه به نمونهبرداریها و آزمایشهای انجام شده بر روی این محصولات و تایید کیفیت آنها علاوه بر اینکه در داخل کشور فروش قابل توجهی دارند به کشورهای همسایه نیز صادر میشوند.
همتی تصریح کرد: 223 واحد تولیدی زیر پوشش اداره استاندارد در استان ایلام وجود دارد که 123 واحد آن فعال و 110 فعال راکد و غیر فعال است./ع
فارس