معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان گفت: سازمان حفاظت محیط زیست استان کردستان به دلیل زادآوری و تولید مثل حیات وحش در فصل بهار میزان گشت و کنترل یگان‌های حفاظتی خود را نسبت به فصول دیگر سال افزایش داده است.
کد خبر: ۸۴۸۵۴۳
تاریخ انتشار: ۲۱ ارديبهشت ۱۳۹۹ - ۱۷:۲۲ 10 May 2020

تشدید گشت و کنترل در مناطق حفاظت شده کردستان

شهاب محمدی در این گفت‌وگو اظهار داشت: فصل بهار، فصل زاد و ولد، لانه گزینی و تخم‌ریزی اکثر گونه‌های جانوری اعم از پرندگان پستانداران، آبزیان و خزندگان است به همین دلیل شکار حیوانات در این فصل از سال در همه مناطق و زیستگاه های استان ممنوع است.

وی افزود: براساس قوانین و مقرراتی که وجود دارد شکار گونه‌های جانوری از اواخر اسفند در کل کشور و از جمله استان کردستان ممنوع می‌شود البته در استان کردستان این ممنوعیت را در سال 98 حتی در فصل مجاز هم بدلیل جلوگیری از کاهش تنوع زیستی و افزایش غنای آن اعمال کردیم.

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: ممنوعیت شکار سال 98 براساس بررسی‌های انجام شده در خصوص جمعیت و وضعیت گونه‌های مختلف پستانداران و پرندگان در استان و افزایش غنای آن اعمال شد.

وی تصریح کرد: سازمان حفاظت محیط زیست استان کردستان به دلیل زادآوری و تولید مثل حیات وحش در فصل بهار میزان گشت و کنترل یگان‌های حفاظتی خود را نسبت به فصول دیگر سال افزایش داده است.

محمدی گفت: مدیریت شکار و صید بر عهده سازمان حفاظت محیط زیست است؛ از این رو این سازمان برخورد قانونی را با افرادی که اقدام به شکار گونه‌های جانوری در این فصل از سال می‌کنند، صورت می‌دهد.

وی با تاکید بر اینکه شکار گونه‌های جانوری خط قرمز سازمان محیط زیست در این فصل از سال است گفت: در فصل بهار همکاران ما در یگان حفاظت محیط زیست علاوه بر گشت و کنترل در مناطق حفاظت شده، مناطق آزاد را هم کنترل کرده و با کسانی که اقدام به شکار غیرمجاز کنند برخورد لازم را می‌کنند البته در این راه از همکاری مردم و همیاران محیط زیست بهره می‌برد.

وی یادآور شد: در کنار موارد فوق فرهنگ‌سازی و ارایه آموزش و هشدارهای لازم در خصوص تبعات و خطرات ناشی از شکار و نابودی حیات وحش بصورت مداوم و مستمر بالاخص در جوامع روستایی و مدارس در دستور کار سازمان حفاظت محیط زیست قرار دارد.

معاون فنی اداره کل حفاظت محیط زیست کردستان خاطر نشان کرد: تاکنون در استان کردستان بالغ بر ۲۵۰ گونه پرنده، ۲۳ گونه پستاندار، ۱۷ گونه خزنده و ۱۱ گونه ماهی شناسایی شده که به نظر می رسد با توجه به غنای طبیعی استان تنوع واقعی جانوری بالاتر از این آمار باشد.

منبع/ فارس 

اشتراک گذاری
نظر شما
نام:
ایمیل:
* نظر:
* :
آخرین اخبار