به گزارش تابناک کردستان، خالد جعفری اظهار کرد: پیشبینی میشود تا پایان امسال 27 هزار تن گوشت قرمز در کردستان تولید شود که این میزان در مقایسه با مدت مشابه سال گذشته 3 درصد افزایش نشان میدهد.
وی با اشاره به اینکه از این میزان تولید، 18 هزار تن در داخل استان مصرف میشود، گفت: باقیمانده گوشت تولیدی، به صورت دام زنده از استان خارج و به استانهای قم، تهران و استان مرکزی صادر میشود.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان تصریح کرد: امسال تاکنون 25 هزار رأس دام سبک به مقصد کشورهای حوزه خلیج فارس و 3 هزار رأس دام سنگین به مقصد کشور عراق صادر شده است.
وی رتبه تولید گوشت قرمز کردستان را سیزدهم اعلام کرد و گفت: سرانه مصرف گوشت قرمز در کردستان 11.5 کیلوگرم برآورد شده است.
صدا و سیما