به گزارش تابناک کردستان، چین هر ساله بیش از 200 میلیون تن برنج تولید میکند و از این رو، به عنوان بزرگترین تولیدکننده برنج در جهان شناخته میشود. اما طی مطالعاتی که به تازگی صورت گرفت، مشخص شد که برنج چینی برای سلامت کلی بدن انسان میتواند بسیار خطرناک باشد زیرا از پلاستیک تولید میشود.
عصر ایران به نقل از «افاچافان» نوشت: تولیدکنندگان چینی در حقیقت برنج مصنوعی تولید شده از پلاستیک و نشاسته سیب زمینی را به فروش میرسانند که در نهایت رایحه برنج به آن افزوده شده است. پس از بررسیهای فراوان مشخص شده است که برنج مصنوعی چینی حاوی میزان پلاستیکی برابر با یک کیسه پلاستیکی کوچک است.
خوشبختانه با روشهایی که در ادامه به آنها اشاره می شود میتوان این برنجهای تقلبی را شناسایی کرد.
آزمون هاون
مقداری از دانههای برنج را در هاون بکوبید. سپس نگاه دقیقی به آن چه در هاون وجود دارد، داشته باشید. اگر پودری سفید رنگ و یک دست شکل گرفته است به معنای ارگانیک بودن برنج است، اما اگر لکهای زرد رنگ را مشاهده میکنید با برنج مصنوعی مواجه هستید.
آزمون آتش
تمام آن چه باید در این آزمایش انجام دهید آتش زدن چند دانه برنج است. اگر دانهها شعلهور شوند به معنای مصنوعی بودن برنج است.
آزمون آب
یک قاشق غذاخوری برنج را درون یک لیوان آب بریزید. اگر دانههای برنج تهنشین شوند به معنای ارگانیک بودن برنج است.
آزمون کپک
یک مشت برنج را در آب بپزید. سپس، برنج را درون یک ظرف پلاستیکی ریخته و آن را در برابر نور خورشید به مدت چند روز رها کنید. اگر برنج طبیعی باشد شاهد کپک زدن آن خواهید بود، در غیر این صورت برنج مصنوعی است.